Мектептік тамақтандыру » Страница 40 » №1 жалпы орта білім беретін мектеп
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасының
Меркі ауданы бойынша білім бөлімінің
"№1 жалпы білім беретін мектеп-гимназия"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72632) 4-07-25
Директор:
+7(775) 872-99-69
Нашар көрушілер
нұсқасы
Бракераж комиссиясының жұмысы туралы жалпы ереже
26
сентябрь
2022
Бракераж комиссиясының жұмысы туралы жалпы ереже
Бракераж комис с иясының жұмысы туралы жалпы ережелер 1. Жалпы ережесі 1.1. Білім беру мекемесінде   тамақ дайындау және тарату кезінде жеткізілетін өнімдердің сапасын және санитарлық-гигиеналық талаптарды сақтауды бақылауды жүзеге асыру мақсатында бракераждық комиссия құрылады және жұмыс істейді. 1.2. Бракераждық комиссия мектеп директорының бұйрығымен оқу жылына тағайындалады. 1.3. Бракераж комиссиясын тағайындау-филиал асханасының жұмысына тұрақты бақылауды қамтамасыз ету. 1.4. Бракераж
🍽️"Ас -адамның арқауы"
22
сентябрь
2022
🍽️"Ас -адамның арқауы"
🍽️"Ас -адамның арқауы" Балалар мен жасөспірімдерді дұрыс тамақтандыру олардың денсаулығын нығайтып, дене және ой қабілетінің дамуына мүмкіндік береді, еңбек ету мен сабақ үлгеру қабілетін арттырады. Асанбай Асқаров атындағы жалпы орта білім беретін мектеп - гимназиясында мектептегі тамақтандыруды ұйымдастыру жүйесінің міндеттері келесідей: - оқушыларды толық ыстық тамақпен қамтамасыз ету; - тағамның нәрлілігі мен үйлесімділігін қадағалау; - оқушыларға салауатты өмір салты ұстанымдарын үйрету; -
Ақпарат №1        Мектеп асханасына тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу (бракеражды комиссиясы)
20
сентябрь
2022
Ақпарат №1 Мектеп асханасына тамақтандырудың сапасына
Ақпарат Мектеп асханасына тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу (бракеражды комиссиясы) қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын талаптардың орындалуы, мектеп асханасында азық-түліктерді уақытылы пайдалану , олардың сақталу мерзімі, перстпективалық мәзірдің және күн сайынғы мәзірдің дайындалған астардың сәйкестігін тексеру, балалардың қол жуатын орындары, астарды тоңазытқыштарда, қоймаларда, сақтау, ас әзірлейтін блоктың санитарлық жай-күйі , келіп түскен тамақ өнімдерінің сапасын,