Мектептік тамақтандыру » Страница 5 » №1 жалпы орта білім беретін мектеп
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасының
Меркі ауданы бойынша білім бөлімінің
"№1 жалпы білім беретін мектеп-гимназия"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72632) 4-07-25
Директор:
+7(775) 872-99-69
Нашар көрушілер
нұсқасы
«Вкусная и здоровая пища»
16
январь
2025
«Вкусная и здоровая пища»
                                                                                                                                                   В 2 в, 2г, 4в, 4г классах прошел круглый стол  «Вкусная и здоровая пища». Учащиеся вспомнили какие продукты полезны. Классные руководители  в своем выступлении рассказали о пользе фруктов и овощей. В среднем, взрослый человек за год должен съедать 180 кг овощей и фруктов, тогда  авитаминозы ему не страшны. Никогда не поздно пытаться изменить свой
Мектеп асханасына тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссиясының (бракераждық комиссиясы) ақпарат №8
23
декабрь
2024
Мектеп асханасына тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу
Мектеп асханасына тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссиясының (бракеражды комиссиясы) тексеру туралы №8   АҚПАРАТ  Мектеп асханасына тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу (бракеражды комиссиясы) қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын талаптардың орындалуы, мектеп асханасында азық-түліктерді уақытылы пайдалану, олардың сақталу мерзімі, перстпективалық мәзірдің және күн сайынғы мәзірдің дайындалған астардың сәйкестігін тексеру, балалардың қол жуатын орындары, астарды
Мектеп асханасына тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссиясының (бракераждық комиссиясы) ақпарат №7
13
декабрь
2024
Мектеп асханасына тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу
Мектеп асханасына тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссиясының (бракеражды комиссиясы) тексеру туралы №7   АҚПАРАТ  Мектеп асханасына тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу (бракеражды комиссиясы) қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын талаптардың орындалуы, мектеп асханасында азық-түліктерді уақытылы пайдалану, олардың сақталу мерзімі, перстпективалық мәзірдің және күн сайынғы мәзірдің дайындалған астардың сәйкестігін тексеру, балалардың қол жуатын орындары, астарды