Мектептік тамақтандыру » Страница 55 » №1 жалпы орта білім беретін мектеп
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасының
Меркі ауданы бойынша білім бөлімінің
"№1 жалпы білім беретін мектеп-гимназия"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72632) 4-07-25
Директор:
+7(775) 872-99-69
Нашар көрушілер
нұсқасы
Объектілердегі тамақтану жағдайларына қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар
02
сентябрь
2021
Объектілердегі тамақтану жағдайларына қойылатын
Объектілердегі тамақтану жағдайларына қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар 101. Объектілердің ас блогтарына осы Санитариялық қағидалардың талаптарына қайшы келмейтін бөлігінде қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын нормалау құжаттарының талаптары қолданылады.       102. Тамақ ішу арасындағы интервал 3,5 – 4 сағаттан аспауы тиіс.       103. Тәрбиелеу және білім беру объектілерінде білім алушылар мен тәрбиеленушілерді тамақтандыру нормалары ("брутто" массасында) "Әлеуметтік көмек
Бракераждық комиссия жоспары
01
сентябрь
2021
Бракераждық комиссия жоспары
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиясының (бракераждық комиссия) жұмыс ЖОСПАРЫ 2021-2022 оқу жылы № Іс-шара мазмұны Орындау мерзімі Ж ауапты 1 Тамақ өнімдеріне СТ- KZ   сертификаттарының болуын бақылау Ай сайын Комиссия мүшелері 2 Азық-түліктерді, дайын тағамдарды сақтау, жеткізу мерзімдері мен шарттарының сақталуын бақылау Ай сайын Комиссия мүшелері 3 Дайын тағамдардың сапасына органолептикалық бағалау жүргізу күнделікті Медбике  Ж.Атикова 4 Тағамдардың және аспаздық
Бракераждық комиссия ережесі
01
сентябрь
2021
Бракераждық комиссия ережесі
Бракераж комисиясының жұмысы туралы жалпы ережелер 1. Жалпы ережесі 1.1. Білім беру мекемесіндетамақ дайындау және тарату кезінде жеткізілетін өнімдердің сапасын және санитарлық-гигиеналық талаптарды сақтауды бақылауды жүзеге асыру мақсатында бракераждық комиссия құрылады және жұмыс істейді. 1.2. Бракераждық комиссия мектеп директорының бұйрығымен оқу жылына тағайындалады. 1.3. Бракераж комиссиясын тағайындау-филиал асханасының жұмысына тұрақты бақылауды қамтамасыз ету. 1.4. Бракераж комиссиясы
«Қазақстан Республикасының Бас мемлекеттік санитариялық дәрігерінің  2021 жылғы 25 желтоқсандағы  № 67 қаулысына  46-қосымша
17
август
2021
«Қазақстан Республикасының Бас мемлекеттік санитариялық дәрігерінің
Қазақстан Республикасының Бас мемлекеттік санитариялық дәрігерінің  2021 жылғы 14 қаңтардағы № _2_ қаулысына №1 қосымша  « Қазақстан Республикасының Бас мемлекеттік санитариялық дәрігерінің  2021 жылғы 25 желтоқсандағы  № 67 қаулысына  46-қосымша  Шектеу іс-шараларын, оның ішінде карантинді енгізу кезеңінде білім беру ұйымдарындағы қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын талаптар Жалпы ережелер 1. Асхана мен білім беру объектісінің қызметкерлері арасында COVID-19-дың таралуына жол бермеу