Бракераждық комиссия жоспары
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиясының (бракераждық комиссия) жұмыс
ЖОСПАРЫ
2021-2022 оқу жылы
№ | Іс-шара мазмұны | Орындау мерзімі | Жауапты |
1 | Тамақ өнімдеріне СТ-KZ сертификаттарының болуын бақылау | Ай сайын | Комиссия мүшелері |
2 | Азық-түліктерді, дайын тағамдарды сақтау, жеткізу мерзімдері мен шарттарының сақталуын бақылау | Ай сайын | Комиссия мүшелері |
3 | Дайын тағамдардың сапасына органолептикалық бағалау жүргізу | күнделікті | Медбике Ж.Атикова |
4 | Тағамдардың және аспаздық өнімдердің сапасын органолептикалық бағалау журналдарына енгізу | күнделікті | Медбике Ж.Атикова |
5 | Білім алушылардың күн сайынғы тамақтану рационын қадағалау | күнделікті | Комиссия мүшелері |
6 | Мәзірдің дұрыс жасалуын бақылау | күнделікті | Комиссия мүшелері |
7 | Дайындалған тамақтану көлемінің бір реттік порция көлеміне және балалар санына сәйкестігін тексеру | күнделікті | Комиссия мүшелері |
8 | Дайын өнімнің тәуліктік сынамасын бақылау | күнделікті | Комиссия мүшелері |
9 | Асхананың санитарлық жағдайына мониторинг жасау | күнделікті | Медбике Ж.Атикова |
10 | Технологиялық жабдықтардың жарамдылығын тексеру | Ай сайын | Комиссия мүшелері |
11 | Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу | Ай сайын (акт рәсімдеу) | Комиссия мүшелері |
12 | Комиссиясының отырысын өткізу | Ай сайын | Комиссия мүшелері |
13 | Комиссия жұмысының қорытындысын педагогикалық кеңесте қарау | Тоқсан сайын | Комиссия мүшелері |
14 | Комиссия қызметінің қорытындысын ата-аналар жиналысында қарау | Қаңтар мамыр | Комиссия мүшелері |
15 | Ауыз су режимінің сақталуына бақылау жүргізу | Күнделікті | Медбике Ж.Атикова ДШІЖО көмекшісі А.Амирханова |
16 | Комиссия жұмысының қорытындысын білім беру ұйымының интернет-ресурсында орналастыру | Ай сайын | Комиссия мүшелері |