Мектептік тамақтандыру » Страница 60 » №1 жалпы орта білім беретін мектеп
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасының
Меркі ауданы бойынша білім бөлімінің
"№1 жалпы білім беретін мектеп-гимназия"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72632) 4-07-25
Директор:
+7(775) 872-99-69
Нашар көрушілер
нұсқасы
ҚР Білім және ғылым министрі 2021 жылғы 24 мамырдағы   № 231 бұйрығына толықтырулар,зақстан Республикасы  Білім және ғылым министрінің  2018 жылғы 31 қазандағы № 598 бұйрығымен   Бекітілген
10
сентябрь
2021
ҚР Білім және ғылым министрі 2021 жылғы 24 мамырдағы № 231
Қазақстан Республикасының Білім және ғылым министрі 2021 жылғы 24 мамырдағы № 231 бұйрығына 1-қосымша Қазақстан Республикасы  Білім және ғылым министрінің  2018 жылғы 31 қазандағы № 598 бұйрығымен Бекітілген 3-параграф. Мемлекеттік орта білім беру ұйымдарында білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру үшін жағдайларды қамтамасыз ету 103. Тамақтануды ұйымдастыру кезінде халықтың санитариялық-эпидемиологиялық саламаттылығы саласындағы нормативтік құқықтық актілерге сәйкес тамақтанудың тиісті
"Біз дұрыс тамақтанамыз" атты ақпараттық дәріс
06
сентябрь
2021
"Біз дұрыс тамақтанамыз" атты ақпараттық дәріс
Денсаулық сақтауды дамытудың 2020-2025 жылдарға арналған мемлекеттік бағдарламасының іс-шаралар жоспарын тиімді іске асыру шеңберінде дұрыс тамақтануға бейімділікті қалыптастыру мақсатында 8 сыныптар арасында "Біз дұрыс тамақтанамыз" атты ақпараттық дәріс өткізілді 
Білім алушыларды  тамақтандыру   іс-шаралар   жоспары
02
сентябрь
2021
Білім алушыларды тамақтандыру іс-шаралар жоспары
№1жалпы орта білім беретін мектеп-гимназиясының 2021-2022 оқу жылында білім алушыларды  тамақтандыру жұмысын ұйымдастыру бойынша  атқарылатын   іс-шаралар  жоспары № Іс-шараның мазмұны Орындау мерзімі Жауапты І. ҰЙЫМДАСТЫРУ, АҚПАРАТТЫҚ ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУ 1 Мектепте тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша нормативтік-құқықтық құжаттар жинағын әзірлеу тұрақты ДТІЖО А.Айтбаева 2 Мектепте білім алушыларды тамақтандырудың жылдық жоспарын дайындау тамыз ДТІЖО А.Айтбаева 3 «Жалпы білім беретін мектептердегі
Объектілердегі тамақтану жағдайларына қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар
02
сентябрь
2021
Объектілердегі тамақтану жағдайларына қойылатын
Объектілердегі тамақтану жағдайларына қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар 101. Объектілердің ас блогтарына осы Санитариялық қағидалардың талаптарына қайшы келмейтін бөлігінде қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын нормалау құжаттарының талаптары қолданылады.       102. Тамақ ішу арасындағы интервал 3,5 – 4 сағаттан аспауы тиіс.       103. Тәрбиелеу және білім беру объектілерінде білім алушылар мен тәрбиеленушілерді тамақтандыру нормалары ("брутто" массасында) "Әлеуметтік көмек
Бракераждық комиссия жоспары
01
сентябрь
2021
Бракераждық комиссия жоспары
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиясының (бракераждық комиссия) жұмыс ЖОСПАРЫ 2021-2022 оқу жылы № Іс-шара мазмұны Орындау мерзімі Ж ауапты 1 Тамақ өнімдеріне СТ- KZ   сертификаттарының болуын бақылау Ай сайын Комиссия мүшелері 2 Азық-түліктерді, дайын тағамдарды сақтау, жеткізу мерзімдері мен шарттарының сақталуын бақылау Ай сайын Комиссия мүшелері 3 Дайын тағамдардың сапасына органолептикалық бағалау жүргізу күнделікті Медбике  Ж.Атикова 4 Тағамдардың және аспаздық
Бракераждық комиссия ережесі
01
сентябрь
2021
Бракераждық комиссия ережесі
Бракераж комисиясының жұмысы туралы жалпы ережелер 1. Жалпы ережесі 1.1. Білім беру мекемесіндетамақ дайындау және тарату кезінде жеткізілетін өнімдердің сапасын және санитарлық-гигиеналық талаптарды сақтауды бақылауды жүзеге асыру мақсатында бракераждық комиссия құрылады және жұмыс істейді. 1.2. Бракераждық комиссия мектеп директорының бұйрығымен оқу жылына тағайындалады. 1.3. Бракераж комиссиясын тағайындау-филиал асханасының жұмысына тұрақты бақылауды қамтамасыз ету. 1.4. Бракераж комиссиясы