Мектептік тамақтандыру » Страница 7 » №1 жалпы орта білім беретін мектеп
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасының
Меркі ауданы бойынша білім бөлімінің
"№1 жалпы білім беретін мектеп-гимназия"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72632) 4-07-25
Директор:
+7(775) 872-99-69
Нашар көрушілер
нұсқасы
«Увлекательное путешествие булочки с изюмом»
21
ноябрь
2024
«Увлекательное путешествие булочки с изюмом»
В рамках декады правильного питания в 2"Г" прошел классный час на тему: «Увлекательное путешествие булочки с изюмом» Цель классного часа: углубить представления детей о рациональном питании, продолжить формирование позитивной оценки здорового образа жизни, побуждать детей к разумному, бережному отношению к своему здоровью. Учащиеся бурно обсудили свои заказы и ответили на вопрос: Почему большинство детей выбрали «не полезную» пищу, составили список «вредных» продуктов. Сыграли в игру «Булочки».
Мектеп асханасына тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу №4  АҚПАРАТ
15
ноябрь
2024
Мектеп асханасына тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу №4
Мектеп асханасына тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссиясының  (бракеражды комиссиясы)  тексеру  туралы  №4 АҚПАРАТ Мектеп асханасына тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу (бракеражды комиссиясы) қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын талаптардың орындалуы, мектеп асханасында азық-түліктерді уақытылы пайдалану, олардың сақталу мерзімі, перстпективалық мәзірдің және күн сайынғы мәзірдің дайындалған астардың сәйкестігін тексеру, балалардың қол жуатын орындары, астарды
Мектеп асханасына тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу туралы ақпарат №3
11
ноябрь
2024
Мектеп асханасына тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу туралы
Мектеп асханасына тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу (бракеражды комиссиясы) қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын талаптардың орындалуы, мектеп асханасында азық-түліктерді уақытылы пайдалану, олардың сақталу мерзімі, перстпективалық мәзірдің және күн сайынғы мәзірдің дайындалған астардың сәйкестігін тексеру, балалардың қол жуатын орындары, астарды тоңазытқыштарда, қоймаларда, сақтау, ас әзірлейтін блоктың санитарлық жай-күйі, келіп түскен тамақ өнімдерінің сапасын, дайын тағамның